15/3

vet att ja inte har uppdaterat bloggen på ett tag nu men ja har faktiskt inte mått så bra på sista tiden.
har vart _VÄLDIGT_ deppig och negativ te allt, usch fyfan.

idag så har ja iaf vart me sofie & plåtat lite, fixade hennes hår som blev jävligt bra och gav henne lite råd om olika poser & sådant. Var väldigt skoj förutom när ja fixade håret på na...
Satt säkert där i 2 timmar och spraya & locka, vart helt jävla groggi efter all hårspray så ja mådde inte så bra under dagen hehe. Men men så är det ju ;D

Har även börjat träna på friskis, skaffat medlems kort å dret. Skit kul äre där faktiskt.
Syrran, mamma & brorsan ska även börja där haha. Roligt å se mamma träna haha (inge illa menat, men ofta hon gör det) ;P älskar mammsi!!

Blir nog träning på tisdag oxå, fast de är så jävla tråkigt att man slutar så sent som fyra å sen ska träna i 2 timmar, åka hem&duscha å sedan laga mat & plugga på det =/ tummen upp! _NOT_!!!!

Har vart jävligt deppig nu ett par veckor.
vill inte ens handla mat för att ja vet att jag inte tåler någonting.
Ohja gött fölk de är sant jag tåler i stort sett ittna...

tåler inte ägg, inte ngt som innehåller mjölk, inge frukt eller grönsaker, inga nötter och dessutom så har jag en 2 hudsjukdomar på det oxå. Halleluljaah va lycklig en kan vara.

visst ja kan äta pasta, ris & potatis me kött te. Men hur törrt blir inte de? å sås kan man inte ha heller för där ska de vara en massa MJÖLK i !!
Förbannat liv ja lever, och hur tror ni ja orkar med allt då?

Jo här ska ni få höra, ja lever på chips och skräpmat, ibland äter jag ingenting och ibland så äter ja fast ja inte tåler't å få stå för konsekvenserna som ibland kan innebära döden, vilket inte har hänt ngn gång men en ska aldrig vara för säker.

ibland må de hända att ja tycker synd om mig själv men oftast inte för ja tänker alltid på att de finns dom som har det värre..

Nä nu ska ja dra, hoppas ni gillar detta inlägg. hej mä er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0